Beveiligingscamera’s: jouw digitale beveiligingsteam

Beveiligingscamera's Investeren in beveiligingscamera’s. Niet elke ondernemer doet het. Een gemiste kans, denken wij. Niet alleen omdat we zelf beveiligingsgscamera’s verkopen, maar vooral omdat deze manier van beveiligen veel voordelen biedt. In deze blog vertellen we er meer over.

 

Camerabewaking is er niet alleen voor grote bedrijven op enorme industrieterreinen. Ook jij als mkb-ondernemer kunt je pand ermee beschermen. Zo beschik je over een sterk beveiligingsteam. Niet fysiek, maar digitaal. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Altijd een signalement van de dader

Breekt er iemand bij je in, dan komen de opnames van beveiligingscamera’s goed van pas. Je kunt precies zien wat er is gebeurd. Bovendien helpen de beelden je om een signalement van de dader vast te stellen.

Beveiligingscamera’s schrikken af

Vaak wordt gedacht dat je beveiligingscamera’s voornamelijk gebruikt voor het signalement van de dader. Onterecht. Ze schrikken ook af. Zien inbrekers beveiligingscamera’s hangen, dan is de kans groot dat ze jouw pand overslaan.

Je kunt de schade beperken

Daarnaast is het mogelijk om beveiligingscamera’s aan te sluiten op een meldkamer. Gaat het alarm af, dan kan de meldkamer de situatie met behulp van de beelden snel beoordelen. Blijkt er een inbreker in het pand te zijn? Dan wordt er direct actie ondernomen. Zo kun je schade beperken en soms zelfs voorkomen.

Meer weten over beveiligingscamera’s?

Elke situatie vraagt om een andere vorm van camerabewaking. Bij Systra ICT kijken we welk systeem het best bij je past. We geven advies, zorgen voor vakkundige installatie en bieden live beeld. Zo heb je altijd zicht op je bedrijf.

Van 7 tot en met 13 oktober is het de Week van de Veiligheid. Wij doen mee aan deze landelijke actie. Investeer je voor 1 november 2019 in camerabewaking, dan krijg je tien procent korting. Neem voor meer informatie gerust contact op.

Interessant artikel? Deel het direct met uw netwerk