Documentoplossingen

Wat zijn documentoplossingen?

Documentoplossingen zijn de printers van de toekomst. Waar je met jouw apparaat voorheen alleen kon printen en kopiëren, is het nu ook mogelijk om documenten te scannen en in de cloud te bewaren. Daarmee vormen documentoplossingen een tussenstation om facturen, contracten en presentaties van de ene naar de andere plek te transporteren. Veilig en efficiënt. Door persoonlijke verificaties en slimme instellingen aan het proces toe te voegen, investeer je in een professionele documentenstroom.

Documentoplossingen van Epson

Bij Systra ICT zijn we partner van Epson. Dit bedrijf biedt innovatieve documentoplossingen. En dat merk je. Je kunt gescande documenten doorzoeken, waardoor je ze snel terugvindt. Ook wordt er gelijk een back-up gemaakt. Een uitkomst, zeker als je papierloos wilt werken. Je beschikt dan gelijk over een overzichtelijk en betrouwbaar digitaal archief.

Documentoplossing Epson

Deskundige begeleiding

Een Epson zet je niet zomaar in je kantoor. Wil je effectief gebruikmaken van de documentoplossing, dan vraagt dat om deskundige begeleiding. Daarom helpen wij je van advies tot implementatie. We zijn objectief: dat je alle voordelen van de documentoplossing benut, staat bij ons voorop.

Documentoplossingen: Epson scannen

Multifunctionele printer

Welke Epson multifunctionele printer (MFP) of alles-in-één printer je ook kiest, je profiteert van gebruiksvriendelijke interfaces, innovatieve documentoplossingen, hoogwaardige beveiliging en geavanceerde tools om de kosten te beheersen. Transformeer je MFP in een slimme werkplekassistent met WiFi-connectiviteit, mobiel printen en cloud-apps. Multifunctionele Inkjetprinters zijn daarnaast betrouwbaar, snel en duurzaam. Bovendien zorgen ze voor lagere kosten en een lagere milieubelasting.

Documentoplossing multifunctionele Inkjetprinter

Zo gaan we te werk:

  • Analyse: we beginnen met een analyse om erachter te komen welke documentoplossing het best bij jouw organisatie past.
  • Advies: op basis van onze bevindingen laten we een aantal documentoplossingen zien. We vertellen over de verschillende mogelijkheden, zodat jij een goede afweging kunt maken.
  • Implementatie: we installeren de gekozen documentoplossing, stemmen de instellingen af op jouw gebruik én geven een duidelijke instructie. Ideaal, want zo ga je zonder zorgen van start.
  • Beheer: draait de documentoplossing, dan heb je hem elke dag nodig. Daarom monitoren we de Epson continu. Signaleren we een storing? Dan komen we direct in actie.

Interesse in een documentoplossing?

Heb je interesse in een documentoplossing van Epson? Neem gerust contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen