Wat zijn documentoplossingen?

Documentoplossingen zijn de printers van de toekomst. Waar je met jouw apparaat voorheen alleen kon printen en kopiëren, is het nu ook mogelijk om documenten te scannen en in de cloud te bewaren. Daarmee vormen documentoplossingen een tussenstation om facturen, contracten en presentaties van de ene naar de andere plek te transporteren. Veilig en efficiënt. Door persoonlijke verificaties en slimme instellingen aan het proces toe te voegen, investeer je in een professionele documentenstroom.

 

Printers, scanners en copiers

Systra ICT heeft een complete lijn printoplossingen beschikbaar: zwart-wit en kleuren multifunctionals (mfp) voor zowel laag, midden als hoog volume. Deze betrouwbare en geavanceerde print producten kun je naar eigen wens uitbreiden met opties die voor jou het beste werken. Wat heb jij voor print wensen?

 

Documentoplossingen van Epson

Bij Systra ICT zijn we partner van Epson. Dit bedrijf biedt innovatieve documentoplossingen. En dat merk je. Je kunt gescande documenten doorzoeken, waardoor je ze snel terugvindt. Ook wordt er gelijk een back-up gemaakt. Een uitkomst, zeker als je papierloos wilt werken. Je beschikt dan gelijk over een overzichtelijk en betrouwbaar digitaal archief.

 

Epson printer Systra ICT

 

Deskundige begeleiding

Een Epson zet je niet zomaar in je kantoor. Wil je effectief gebruikmaken van de documentoplossing, dan vraagt dat om deskundige begeleiding. Daarom helpen wij je van advies tot implementatie. We zijn objectief: dat je alle voordelen van de documentoplossing benut, staat bij ons voorop.

 

Multifunctionele printer

Welke Epson multifunctionele printer (MFP) of alles-in-één printer je ook kiest, je profiteert van gebruiksvriendelijke interfaces, innovatieve documentoplossingen, hoogwaardige beveiliging en geavanceerde tools om de kosten te beheersen. Transformeer je MFP in een slimme werkplekassistent met WiFi-connectiviteit, mobiel printen en cloud-apps. Multifunctionele Inkjetprinters zijn daarnaast betrouwbaar, snel en duurzaam. Bovendien zorgen ze voor lagere kosten en een lagere milieubelasting.

 

Hoe vaak blijven gevoelige documenten in jouw organisatie onbewaakt achter?

Het kwijtraken van gevoelige documenten kan rampzalig zijn. Daarom beschermen organisaties hun gegevens met antivirussoftware en firewalls. Maar één belangrijk punt in de beveiliging wordt vaak vergeten: de printers en multifunctionals. Hier kunnen vertrouwelijke documenten eenvoudig in verkeerde handen vallen, al dan niet opzettelijk.

> Lees meer

 

Het beste advies over centraal of decentraal afdrukken?

Wij helpen je graag met een geruisloze overstap en kunnen ook jouw huidige contract overnemen. Heb je interesse in onze printoplossingen en overweeg je klant te worden? Weet dan dat wij groot inkopen en zelf een voorraad hebben. Dat betekent dat we jouw een scherpe aanbieding doen en jij snel je nieuwe printer gebruikt.

 • Scannen
  Scan je documenten en verstuur ze naar diverse bestemmingen
 • Integratie
  Koppel je ERP-softwarepakket met je printers
 • Factuurverwerking
  Zorg voor controle en inzicht in je facturenstroom
 • Management
  Bewaar, deel, beheer en vindt eenvoudig je documenten

In de praktijk

Duurzaam printen

Duurzaam printen Inkjet

De voordelen van inkjet

Follow Me Printing

Follow Me Printing

Print jij al AVG-proof?

Overzicht in je documentenstroom?
Neem contact op.