Zorginstellingen opgelet: regeling voor digitale communicatie

Alle zorginstellingen opgelet! Door het coronavirus kunnen bewoners al een paar weken geen bezoek meer ontvangen. Ook neemt de behoefte aan zorg op afstand toe. Digitale communicatie vormt dé oplossing. Daarom stelt het ministerie van VWS een subsidie beschikbaar (SET COVID-19) voor de aanschaf van tablets.

SET COVID-19

Eind maart is de Stimuleringsregeling E-health Thuis uitgebreid met de regeling SET COVID-19. Je kunt een bedrag van maximaal € 50.000 aanvragen. De ene helft mag je besteden aan hard- en software, de andere helft aan consultancy. De regeling eindigt op 1 juni 2020 of als het beschikbare budget op is.

Hulp nodig?

Wil je zorg op afstand mogelijk maken? En ervoor zorgen dat bewoners hun kinderen en kleinkinderen weer kunnen zien en spreken? Bij Systra ICT helpen we je graag. We kijken of je voor de regeling in aanmerking komt en dienen de aanvraag in. Ook begeleiden we bij de keuze voor een geschikt product en de implementatie onder medewerkers en bewoners. Dit doen we uiteraard zo snel mogelijk. Hoe eerder je digitaal met elkaar kunt communiceren, hoe beter.

Interesse in de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Harrie de Jong.

Telefoon: +31653470689

E-mail: harrie@systra.nl

Interessant artikel? Deel het direct met uw netwerk