Voorkom boetes: voldoe op tijd aan de AVG

De Algemene Verordening Gegevensbescherming. Elke ondernemer, groot of klein, krijgt ermee te maken. U dus ook. Voldoet u niet aan de nieuwe wetgeving, dan kan dat tot fikse boetes leiden. Om dat te voorkomen, kunt u zich aansluiten bij Privacy Zeker. Net als wij. 

Wat is de AVG?

De AVG is een nieuwe privacywet. Deze wet gaat in op 25 mei 2018 en geldt voor iedereen in Europa die persoonsinformatie vastlegt. Denk daarbij aan contactgegevens en afspraken, maar ook aan offertes, facturen en nieuwsbrieven.

Bij de nieuwe wet komt heel wat kijken: u moet bijvoorbeeld registers opstellen, overeenkomsten afsluiten, medewerkers trainen en processen opnieuw beoordelen. Grote vraag is: welke maatregelen gelden precies voor uw bedrijf?

Scan van Privacy Zeker

Om daarachter te komen, zijn wij lid geworden van Privacy Zeker. Deze organisatie heeft met specialisten op het gebied van online privacy een scan ontwikkeld. De scan geeft inzicht in uw bedrijf en brengt de benodigde maatregelen in kaart.

Op dit moment werken wij – samen met Privacy Zeker – aan de uitvoering van de maatregelen, zodat we vanaf 25 mei aan de nieuwe privacywet voldoen. In de komende periode houden we u als klant op de hoogte van de voortgang.

Ook voldoen aan de AVG?

Wij vinden het belangrijk dat ook u straks voldoet aan de AVG.  Wilt u meer weten over Privacy Zeker? Neem dan contact met ons op.

Interessant artikel? Deel het direct met uw netwerk