Erik Steenbergen

Erik Steenbergen

Door het volgen van cursussen verdiep ik me steeds meer in Office365, Microsoft Windows Server en camera beveiliging. En het opsporen van de bron bij cryptolockers om die zo snel mogelijk uit te schakelen. Dit vind ik interessante onderwerpen, deze techniek staat nooit stil. Er blijft hierin altijd wat te leren.

Ik ben van jongs af aan geïnteresseerd in ICT. Elke dag bellen verschillende bedrijven, je weet dan ook niet altijd van tevoren wat je die dag kan verwachten. Het kan maar zo zijn dat er een storing is waar je een halve dag mee bezig bent. Maar ik vind het leuk om storingen op te lossen; je moet soms snel handelen en de juiste oplossing bedenken. Die afwisseling maakt het werk zo leuk.

Ik ben regelmatig aan het mountainbiken. Ik breng in de avonden veel tijd door met m’n vriendin en familie. Verder houd ik van gadgets, gamen en series. ‘s Avonds geniet ik regelmatig van een film. Het weekend staat vooral in het teken van gezelligheid, op deze dagen breng ik veel tijd door met mijn vrienden en drinken we een biertje.

Het contact met de klanten en het schakelen met mijn collega’s maakt mijn werk interessant. Ook is het fijn dat je word vrijgelaten waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen. Eigenlijk is geen enkele dag hetzelfde als de dag ervoor. Het team van Systra is jong, het is een gezellige club en er hangt een goede sfeer op kantoor.