4G Back-up

Belang internetverbinding

Nu er steeds meer in de cloud gebeurt, wordt een internetverbinding steeds belangrijker. Samen kijken we welke verbinding je nodig hebt om dagelijkse werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. De ene keer vraagt dat om een nieuwe oplossing, de andere keer maken kleine aanpassingen een groot verschil. Maar wat nou als er een storing is? Een 4G Back-up is hiervoor een goede oplossing.

Altijd verbonden met 4G Back-up

Altijd online met 4G Back-up

Dankzij de Back-up oplossing van bent je altijd verbonden met je klanten, collega’s en leveranciers. Indien een storing op het vaste netwerk plaatsvindt schakelt je modem automatisch over op het mobiele 4G netwerk. Hierdoor is je internetverbinding gewaarborgd en kun je blijven internetten, mailen en bellen. Zo ben je altijd in business.

Dataverbruik

Met een 4G Back-up kan onbeperkt data worden verbruikt. Bij verbruik van 50 GB binnen één dag zal een waarschuwing per email worden verstuurd. Hierdoor kan een storing worden gemonitord.

De voordelen van 4G Back-up

  • Toch internet bij storing
  • Hoge snelheid via 4G
  • Automatische fallback en failover

Uitgebreid onderzoek

Wil je van onze hulp gebruikmaken? Dan beginnen we met een uitgebreid onderzoek. We inventariseren jouw wensen, bekijken de locatie en voeren diverse metingen uit. Is er al een verbinding, dan analyseren we die. Zo werken we stapsgewijs aan stabiel, snel en veilig internet.