ISDN stopt: de voordelen van bellen vanuit de cloud

De telefooncentrale ligt plat, klanten kunnen niet meer pinnen en het alarm is uitgevallen. Het kan je zomaar overkomen als je nog gebruikmaakt van ISDN. Op 1 september 2019 stopt KPN met deze dienst, wat het einde betekent van de traditionele, vaste lijn. Het alternatief: Voice over IP Gelukkig is er een alternatief: Cloud telefonie… Lees meer »

Nieuwe tips om veilig online te werken

Nu de wereld in hoog tempo digitaliseert, wordt cybersecurity steeds belangrijker. Daarom delen we weer een aantal nieuwe tips met je om veilig online te werken. Heb je er bijvoorbeeld weleens over nagedacht om niet ICT, maar Financiën keuzes te laten maken over cybersecurity? Laat het maken van keuzes over aan de financiële afdeling Een… Lees meer »

De voor(oor)delen van werken in de cloud

De populariteit van werken in de cloud neemt toe. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat maar liefst één op de drie internetters al van clouddiensten gebruikmaakt. Het mkb blijft echter achter. Dat is jammer, want hierdoor blijven veel kansen liggen. De voor(oor)delen van de cloud op een rij. Veiligheid Werken in de cloud onveilig? Juist niet.… Lees meer »

Digitale diefstal: laat u er niet door overvallen

Van een alarminstallatie tot een camera die alles in de gaten houdt. U doet er alles aan om uw pand te beveiligen. Maar hoe zit het met uw digitale omgeving? U staat er misschien niet bij stil, maar ook daar is diefstal aan de orde van de dag. De schade kan al snel oplopen tot… Lees meer »

KPN trekt de stekker uit ISDN

De telefooncentrale ligt plat, klanten kunnen niet meer pinnen en het alarm is uitgevallen. Het kan u zomaar overkomen als u nog gebruikmaakt van ISDN. Op 1 september 2019 trekt KPN de stekker uit deze dienst, wat het einde betekent van de traditionele, vaste lijn. Het alternatief van ISDN: Voice over IP Gelukkig is er… Lees meer »

Systra ICT gaat verhuizen!

Wij gaan verhuizen! Omdat ons team in de afgelopen periode sterk is gegroeid, kregen we behoefte aan meer ruimte. En die hebben we gevonden. Onze nieuwe locatie bevindt zich aan de Carlsonstraat in Kampen en wordt op dit moment gebouwd. Het pand is nieuw en fris, maar ook een stuk groter. Bovendien staat het aan… Lees meer »

Praktische tips om aan de AVG te voldoen

We weten allemaal dat we iets met de AVG moeten doen, maar wat? Dat vroeg ook Henriëtte Dalsem, assistent-accountant bij Mateboer, Meester & Kuiper, zich af. Ze ging op zoek naar praktische oplossingen en kwam terecht bij Harrie de Jong van Systra ICT. “Als accountantskantoor gaan we sinds jaar en dag vertrouwelijk met gegevens om.… Lees meer »

Systra ICT is AVG-proof

Vandaag gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming in. Bij Systra ICT zijn we inmiddels volledig AVG-proof. Ook helpen we klanten om aan de nieuwe privacywet te voldoen. Systra ICT is klaar voor de AVG De AVG geldt vanaf vandaag voor iedereen in Europa die persoonsinformatie vastlegt. Om aan de wet te voldoen, hebben wij onze processen… Lees meer »