Documenten beheren

Een tussenstation om een document van de ene naar de andere plek te brengen. Dat is de printer van nu. Je kunt documenten kopiëren en afdrukken, maar ook scannen en in de cloud bewaren. Een uitkomst, zeker als je papierloos wilt werken. De gescande documenten zijn doorzoekbaar, waardoor je ze snel terugvindt. Bovendien wordt er gelijk een back-up gemaakt.

 

Printoplossing van de toekomst

Wij werken samen met Epson, die printoplossingen van de toekomst biedt. In plaats van toners gebruik je inktzakken die maar liefst drie tot vier jaar meegaan. Daarnaast komen storingen niet vaak voor, omdat de oplossingen uit relatief weinig onderdelen bestaan. Verder ligt het energieverbruik laag. Wil je papier besparen, maar soms toch printen? Dan doe je het in ieder geval op een duurzame manier.

 • Analyse
  De printer van nu kan veel. We vinden het belangrijk dat je investeert in wat je nodig hebt. Daarom beginnen we met een analyse.
 • Advies
  Op basis van jouw wensen en gebruik presenteren we printoplossingen. We geven onafhankelijk advies, zodat je een goede keuze kunt maken.
 • Implementatie
  We doen meer dan alleen de stekker in het stopcontact steken. Met de juiste instellingen stemmen we de printoplossing af op jouw gebruik.
 • Beheer
  De printoplossing is onderdeel van jouw ICT-omgeving. Door de Epson continu te monitoren, beperken we het risico op stilstand.

Documentoplossingen bij Systra ICT

Duurzaam en overzichtelijk documenten beheren?
Neem contact op.