Systra ICT in Staphorst

Systra ICT is gevestigd in Kampen, maar heeft roots in Staphorst. We kennen de omgeving en haar mensen goed. Al jaren voeren we uiteenlopende werkzaamheden uit voor ondernemers in het dorp.

 

Wat doen we?

Bij Systra ICT begrijpen we dat technologie een stabiele factor moet zijn. We denken daarom mee over actuele thema’s, monitoren de omgeving en beantwoorden vragen. Zo heb je op het gebied van IT, communicatie en beveiliging nergens omkijken naar.

 

IT: we zorgen voor stabiele technologie en geven advies om processen te blijven verbeteren.

 

Communicatie: we laten apparaten en applicaties optimaal samenwerken.

 

Beveiliging: we passen slimme technieken toe om ongewenst bezoek buiten de deur te houden.

 

ICT beheer en controle

 

Persoonlijke ondersteuning

Ons team is groot genoeg voor professionele support en tegelijkertijd klein genoeg om jou en je bedrijf goed te kennen. We plannen regelmatig een afspraak om bij te praten, zodat we weten wat er speelt. Bovendien delen we onze kennis onderling. Hierdoor kunnen we snel helpen bij korte vragen, maar ook uitgebreid adviseren bij toekomstplannen. Persoonlijke ondersteuning, daar gaan we voor.

 

ICT Roadmap

Benieuwd naar onze persoonlijke ondersteuning? Begin dan met de ICT Roadmap. Samen onderzoeken we stap voor stap hoe jij je ICT-omgeving kunt optimaliseren. Belangrijk, zelfs als je het beheer van je omgeving al op en top geregeld hebt. Zit de omgeving niet goed in elkaar, dan ga je namelijk alsnog van probleem naar probleem. Met onze hulp loop je niet meer achter de feiten aan, maar investeer je proactief in een stabiele basis.

 

Meer weten over onze ICT in Staphorst?

Wil je meer weten over onze ICT in Staphorst? Neem dan contact op. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van IT, communicatie en beveiliging, zodat technologie kan uitgroeien tot de motor van jouw bedrijf.

 • Analyse
  Eerst analyseren we jouw ICT-omgeving. Signaleren we verbeterpunten, dan lossen we die in overleg op.
 • Monitoring
  Is de kwaliteit van de ICT-omgeving op niveau, dan starten we met monitoren. Dit doen we op de achtergrond. Je merkt er niks van.
 • Beheer
  We stemmen ons serviceniveau af op jouw proces. Zo maken we van technologie een stabiele factor binnen het proces.
 • Advies
  Je wilt grip hebben op vandaag, maar ook op morgen. Daarom delen we kansen om te blijven ontwikkelen. Zo ben je up-to-date. Altijd.
ICT dienstverlening uitbesteden in Staphorst?
Neem contact op.