Advies

De business verandert continu. Er komt steeds iets nieuws op je pad. Wil je bij de tijd blijven? Benut dan je IT-omgeving. Op basis van jouw toekomstplannen kijken we hoe je processen kunt verbeteren en laten we technologie uitgroeien tot de motor van jouw bedrijf.

> Lees meer

 

Beheer en controle

Geen bericht is goed bericht. Daar gaan we voor bij het beheer en de controle van jouw IT-omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, houden wij de apparaten en applicaties draaiende. Het enige wat je ervan merkt, is dat je altijd en overal aan de slag kunt.

> Lees meer

 

Security

Criminelen verdienen tegenwoordig goud geld met het hacken van systemen. Ze steken steeds meer tijd in doelgerichte acties, waardoor één simpele klik tot grote financiële schade kan leiden. Sommige bedrijven gaan zelfs failliet. Om dat te voorkomen, helpen wij je bij het nemen van de juiste security maatregelen.

> Lees meer

 

Cloud

Werk je in de cloud, dan ben je flexibel en bespaar je kosten. Althans, dat is de bedoeling. Op de lange termijn vallen de resultaten soms tegen. Daarom helpen wij je het juiste platform te kiezen. Dat kan een clouddienst zijn, maar ook een hybride oplossing waarin je het beste van twee werelden combineert.

> Lees meer

 

Online werkplek

Overstappen naar een online werkplek? Je hebt het waarschijnlijk al stapsgewijs gedaan, maar door de grote verzameling cloudapplicaties mis je overzicht en zijn de kosten alsnog hoog. Wij creëren een compleet, veilig en flexibel platform waarop je overal, altijd en met elk apparaat aan de slag kunt.

> Lees meer

 

Documentoplossingen

Minder afdrukken? Koop een printer. Maakten printers de stapel papier vroeger alleen maar groter, nu zorgen ze er juist voor dat je documenten duurzaam en overzichtelijk kunt beheren. Het resultaat: een efficiënte, duurzame, toekomstbestendige documentenstroom.

> Lees meer

 

 • Analyse
  Eerst analyseren we jouw ICT-omgeving. Signaleren we verbeterpunten, dan lossen we die in overleg op.
 • Monitoring
  Is de kwaliteit van de ICT-omgeving op niveau, dan starten we met monitoren. Dit doen we op de achtergrond. Je merkt er niks van.
 • Beheer
  We stemmen ons serviceniveau af op jouw proces. Zo maken we van technologie een stabiele factor binnen het proces.
 • Advies
  Je wilt grip hebben op vandaag, maar ook op morgen. Daarom delen we kansen om te blijven ontwikkelen. Zo ben je up-to-date. Altijd.
Grip hebben op vandaag én morgen?
Neem contact op.